1. Mountainbike route Ackerdijkse Plassen (13 km) – Deze route gaat door een prachtig natuurgebied met vogelreservaten en diverse paden door weilanden. Het startpunt is bij De Boerderij, Rijksstraatweg 127, 2629 JE in Delft.

2. Mountainbike route Alphen-Noordwijk (50 km) – Deze lange route gaat door het Groene Hart en biedt een prachtig uitzicht over de polders. Het startpunt is bij Restaurant De Zeven Geitjes, Oudeweg 73, 2377 CL in Oude Wetering.

3. Mountainbike route De Uithof (6 km) – Deze route gaat door de bossen en heide van het Utrechtse Landschap. Het is vooral geschikt voor beginners vanwege de korte afstand. Het startpunt is bij de parkeerplaats aan de Uithofslaan, 3584CT in Utrecht.

4. Mountainbike route Kralingse Bos (8 km) – Deze route gaat door het groene Kralingse Bos en biedt prachtige uitzichten over het water. Het is een korte en gemakkelijke route die vooral geschikt is voor beginners. Het startpunt is bij de parkeerplaats aan de Prinses Beatrixlaan, 3062 CM in Rotterdam.

5. Mountainbike route Leiden-Den Haag (47 km) – Deze lange route gaat door de duinen en biedt een prachtig uitzicht op de Noordzee. Het startpunt is bij de Wassenaarse Slag, Katwijkseweg, 2242 PC Wassenaar.

6. Mountainbike route Oostvoornse Meer (19 km) – Deze route gaat door de duinen en bossen van het prachtige Oostvoornse Meer. Het biedt ook prachtige uitzichten over het water. Het startpunt is bij Beachclub Havana, Zeeweg 60, 3233 CV in Oostvoorne.

7. Mountainbike route Rijswijkse Bos (7 km) – Deze korte route gaat door het prachtige Rijswijkse Bos en is vooral geschikt voor beginners. Het startpunt is bij de parkeerplaats aan de Lange Kleiweg, 2288 GJ in Rijswijk.

8. Mountainbike route Wassenaarse Slag (17 km) – Deze route gaat door de duinen en bossen van het prachtige Wassenaarse Slag en biedt een prachtig uitzicht op de Noordzee. Het startpunt is bij de Wassenaarse Slag, Katwijkseweg, 2242 PC Wassenaar.

9. Mountainbike route Westvoorne (28 km) – Deze route gaat door de prachtige duinen van Westvoorne en biedt ook uitzicht op het water. Het startpunt is bij Beachclub Havana, Zeeweg 60, 3233 CV in Oostvoorne.