1. MTB-route Westerwolde: Een uitdagende route met veel hoogteverschillen en technische afdalingen door het bosrijke gebied van Westerwolde. De route is 25 kilometer lang en begint bij De Meet in Bellingwolde.

2. MTB-route Appelscha: Deze route voert je door de bossen van Appelscha en is geschikt voor zowel beginners als ervaren mountainbikers. De route is 27 kilometer lang en begint bij De Bosberg in Appelscha.

3. MTB-route Lauwersmeer: Een afwisselende route langs het water van het Lauwersmeer en door de bossen van Nationaal Park Lauwersmeer. De route is 23 kilometer lang en begint bij Camping De Pomp in Lauwersoog.

4. MTB-route Gasselte: Een technisch uitdagende route door het bosrijke gebied rondom Gasselte, met veel singletracks en steile klimmetjes. De route is 21 kilometer lang en begint bij Camping De Lente van Drenthe in Gasselte.

5. MTB-route Sleen: Een mooie route door het bos- en heidegebied van Sleen, met veel singletracks en snelle afdalingen. De route is 22 kilometer lang en begint bij Camping De Knieplanden in Sleen.

6. MTB-route Appelscha-Noord: Een pittige route met veel klimwerk en technische afdalingen door het noordelijke deel van Appelscha. De route is 21 kilometer lang en begint bij Camping De Roggeberg in Appelscha.

7. MTB-route Gieten: Een mooie route door het bosrijke gebied rondom Gieten, met veel singletracks en uitdagende klimmetjes. De route is 18 kilometer lang en begint bij Camping De Schaopvolte in Gieten.

8. MTB-route Drents-Friese Wold: Een gevarieerde route door het prachtige Drents-Friese Wold, met veel singletracks en technische passages. De route is 25 kilometer lang en begint bij Camping RCN De Roggeberg in Appelscha.

9. MTB-route Exloo: Een mooie route door het bos- en heidegebied rondom Exloo, met veel singletracks en snelle afdalingen. De route is 17 kilometer lang en begint bij Camping De Hondsrug in Exloo.

10. MTB-route Havelte: Een uitdagende route door het bosrijke gebied van Havelte, met veel klimmetjes en technische passages. De route is 21 kilometer lang en begint bij Camping Meistershof in Havelte.